Všetky veľmi dobre vieme, že pri výbere outfitu mimoriadne dôležite to, aby sme sa v danom oblečení cítili čo najkomfortnejšie. Aby sme nestratili vlastný štýl a aby sme boli stotožnené s odkazom, ktoré naše jednotlivé kúsky svetu vysielajú. V takomto prípade sa cítime pohodlne, pôsobíme ležérne a šírime pozitívnu náladu. Nie nadarmo sa hovorí, že krása prichádza zvnútra. Nemôžeme však poprieť ani fakt, že móda a jej stále nové trendy nás ovplyvňujú. Možno, že si viete spomenúť na nejaký strih, o ktorom ste kedysi povedali: „Niečo také si nikdy neoblečiem!“ A teraz ho máte plnú skriňu. Je to v poriadku. Ukážeme vám teraz 3 módne trendy, ktoré sú aj v roku 2020 stále aktuálne, a ani koncom tohto roka ich nebudete musieť vyhadzovať. Ak si tieto zaobstaráte, budú základnými elementmi vašich najštýlovejších outfitov.

Čítať ďalej...

Nie je to tak dávno, keď bola stabilná, trvalá a jednoliata práca každodennou skutočnosťou takmer každého z nás. Po základnej škole sme si vybrali profesné zameranie a nasledovala stredná a poprípade aj vysoká škola. Výsledkom bolo, že každý človek bol po skončení školy „vyučený“ a získal pracovné zameranie na celý zbytok života. Taká bola spoločnosť a taká bola doba. Dnes je už všetko inak a predstava trvalej a definitívnej práce na celý život je takmer ako z ríše fantázie. Prácu si ľudia menia pomerne často a majú na to viacero dôvodov. Tu je pár z nich.

Čítať ďalej...
Tags: PR  

Rady vypekáte a chválite sa svojou zručnosťou pred ostatnými? Potom vás isto zaujme, ktoré alkoholické nápoje z vašich receptov spravia kulinárske špeciality.

Čítať ďalej...

Mnohí z nás ich neriešia, iní si zasa podľa nich vyberajú, ktorú potravinu vhodia do košíka a ktorú nechajú v regále. Takzvané ‘éčka’ sú chtiac-nechtiac súčasťou nášho každodenného jedálnička. Niektoré z nich sú neškodné, iné majú negatívne účinky na naše zdravie. Podľa legislatívy Európskej Únie musia byť aditíva v potravinách označené buď názvom, alebo číselným kódom začínajúcim na E. Písmeno E znamená skratku pre krajinu Európa a je nasledované krátkym číselným kódom. Éčka sú pridávané do potravín na zlepšenie ich vlastností, či už to je chuť, vôňa, farba alebo predĺženie trvanlivosti. Vďaka éčkam je výroba mnohých potravín lacnejšia a jednoduchšia. Aj keď treba dodať, že sa ich v poslednom období výrobci stále viac snažia nahradzovať prírodnými substitútmi.

Čítať ďalej...

Najnovšie články

Výber kobercov podľa ...

Výber kobercov podľa miestností, kam sú určené, ...

Vyber kompresora do ...

Kompresor je všestranným náradím. Použiť ho ...

Ochrana tváre pri práci ...

Zrak a sluch patria medzi päť ľudských zmyslov. ...

Ako najlepšie vyčistiť ...

Variť si doma svoju kávu je jedno z najlepších ...

Čo pomôže namáhaným ...

Skúste prísť do fitness centra či na skupinový ...

Dobre si rozmyslite, než ...

Ak zvyknete doma ...

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Olive Sienna Teal Dark_blue
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top

Používaním stránky Copomoze.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality obsahu. Viac informácií...