Všetky veľmi dobre vieme, že pri výbere outfitu mimoriadne dôležite to, aby sme sa v danom oblečení cítili čo najkomfortnejšie. Aby sme nestratili vlastný štýl a aby sme boli stotožnené s odkazom, ktoré naše jednotlivé kúsky svetu vysielajú. V takomto prípade sa cítime pohodlne, pôsobíme ležérne a šírime pozitívnu náladu. Nie nadarmo sa hovorí, že krása prichádza zvnútra. Nemôžeme však poprieť ani fakt, že móda a jej stále nové trendy nás ovplyvňujú. Možno, že si viete spomenúť na nejaký strih, o ktorom ste kedysi povedali: „Niečo také si nikdy neoblečiem!“ A teraz ho máte plnú skriňu. Je to v poriadku. Ukážeme vám teraz 3 módne trendy, ktoré sú aj v roku 2020 stále aktuálne, a ani koncom tohto roka ich nebudete musieť vyhadzovať. Ak si tieto zaobstaráte, budú základnými elementmi vašich najštýlovejších outfitov.

Čítať ďalej...

Nie je to tak dávno, keď bola stabilná, trvalá a jednoliata práca každodennou skutočnosťou takmer každého z nás. Po základnej škole sme si vybrali profesné zameranie a nasledovala stredná a poprípade aj vysoká škola. Výsledkom bolo, že každý človek bol po skončení školy „vyučený“ a získal pracovné zameranie na celý zbytok života. Taká bola spoločnosť a taká bola doba. Dnes je už všetko inak a predstava trvalej a definitívnej práce na celý život je takmer ako z ríše fantázie. Prácu si ľudia menia pomerne často a majú na to viacero dôvodov. Tu je pár z nich.

Čítať ďalej...
Tags: PR  

Rady vypekáte a chválite sa svojou zručnosťou pred ostatnými? Potom vás isto zaujme, ktoré alkoholické nápoje z vašich receptov spravia kulinárske špeciality.

Čítať ďalej...

Mnohí z nás ich neriešia, iní si zasa podľa nich vyberajú, ktorú potravinu vhodia do košíka a ktorú nechajú v regále. Takzvané ‘éčka’ sú chtiac-nechtiac súčasťou nášho každodenného jedálnička. Niektoré z nich sú neškodné, iné majú negatívne účinky na naše zdravie. Podľa legislatívy Európskej Únie musia byť aditíva v potravinách označené buď názvom, alebo číselným kódom začínajúcim na E. Písmeno E znamená skratku pre krajinu Európa a je nasledované krátkym číselným kódom. Éčka sú pridávané do potravín na zlepšenie ich vlastností, či už to je chuť, vôňa, farba alebo predĺženie trvanlivosti. Vďaka éčkam je výroba mnohých potravín lacnejšia a jednoduchšia. Aj keď treba dodať, že sa ich v poslednom období výrobci stále viac snažia nahradzovať prírodnými substitútmi.

Čítať ďalej...

Zelený čaj mnohí pijeme nielen pre jeho chuť, ale aj pre priaznivé účinky na naše zdravie. A účinky zeleného čaju sú naozaj rôznorodé, čo spôsobuje množstvo zložiek zeleného čaju. V súčasnosti je známych približne 400 zložiek, ktoré sa v zelenom čaji nachádzajú. Práve o zložkách zeleného čaju a ich účinkoch na naše telo budeme písať v tomto článku. Zelený čaj sa pestuje v približne 30-tich krajinách sveta. Najobľúbenejší je v Indii, Číne, Japonsku, v krajinách na severe Afriky a Strednom východe, ale konzumujú ho aj ľudia v iných kútoch Zeme. Okrem vody je to druhý najobľúbenejší nápoj ľudstva. Čaj ako taký sa vyrába v troch základných formách (zelený, čierny a oolong). Pri výrobe zeleného čaju sa predchádza oxidácii lístkov, čierny čaj prechádza oxidáciou a oolong čaj je zoxidovaný len čiastočne. Ročne sa vyrobí približne 2,5 milióna ton čaju a 20% z toho pripadá na zelený čaj.

Čítať ďalej...

Najnovšie články

Ako si z pohodlia domu ...

Ak hľadáte spôsob, ako sa dopracovať k ...

Výber kobercov podľa ...

Výber kobercov podľa miestností, kam sú určené, ...

Vyber kompresora do ...

Kompresor je všestranným náradím. Použiť ho ...

Ochrana tváre pri práci ...

Zrak a sluch patria medzi päť ľudských zmyslov. ...

Ako najlepšie vyčistiť ...

Variť si doma svoju kávu je jedno z najlepších ...

Čo pomôže namáhaným ...

Skúste prísť do fitness centra či na skupinový ...

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Olive Sienna Teal Dark_blue
Background Color
Text Color
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction
Scroll to top

Používaním stránky Copomoze.sk súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality obsahu. Viac informácií...